Lounas
Le tout, c’est de ne pas s’enfermer dans la haute gastronomie et ses prix astronomiques, mais de rester sur terre.
– Joël Robuchon
Amanden lounas
Keittön väki on kehitellyt lounaallemme annoksia, jotka ovat aidosti ranskalaisia ja herkullisia työpäivän piristäjiä. Jos näistä annoksista ei löydy juuri itsellesi sopivaa annosta, tutustu myös koko á la carte menuumme.
Lounaalla on päivittäin tarjolla kaksi pääruokavaihtoehtoa, jotka vaihtuvat tiistaisin ja torstaisin sekä myös lounasmenu. Tällä viikolla tarjoilemme seuraavia vaihtoehtoja: | |
---|---|
TI-KE | |
Mureaa possunposkea, savustettua palsternakkapyreetä ja punaviinikastiketta (L, G) | 15€ |
Haukikvenellejä ja sahramikastiketta (L, G) | 15€ |
TO-PE | |
Yrteillä täytettyä kanaa ja paahdettua perunaa (L, G) | 15€ |
Punajuuri-vuohenjuustopihviä ja yrttilinssejä (L, G) | 15€ |
Edellä mainittuihin lounasannoksiin sisältyy ruokajuomana vesi, alkuun pieni ranskalainen tomaattisalaatti sekä Amanden patonkia. | |
LOUNASMENU | |
Kurpitsakeittoa (L, G) | |
*** | |
Päivän pääruoka | |
*** | |
Amanden paahtovanukasta (L, G) | |
29€ |
Käyttämiemme lihojen alkuperämaat
Nauta: Suomi/Australia
Ankka: Ranska
(L) = laktoositon
(G) = gluteeniton
(pG) = pyydettäessä gluteeniton
Lisätietoja annoksista ja niiden sisältämistä allergeeneista saatte henkilökunnalta.