a

MENU

Varaa pöytä

Lounas

Le tout, c’est de ne pas s’enfermer dans la haute gastronomie et ses prix astronomiques, mais de rester sur terre.

– Joël Robuchon

Amanden lounas

Keittön väki on kehitellyt lounaallemme annoksia, jotka ovat aidosti ranskalaisia ja herkullisia työpäivän piristäjiä. Jos näistä annoksista ei löydy juuri itsellesi sopivaa annosta, tutustu myös koko á la carte menuumme.

Lounaalla on päivittäin tarjolla kaksi pääruokavaihtoehtoa, jotka vaihtuvat tiistaisin ja torstaisin sekä myös lounasmenu. Tällä viikolla tarjoilemme seuraavia vaihtoehtoja:
TI-KE
Mureaa possunposkea, savustettua palsternakkapyreetä ja punaviinikastiketta (L, G)15€
Haukikvenellejä ja sahramikastiketta (L, G)15€
TO-PE
Yrteillä täytettyä kanaa ja paahdettua perunaa (L, G)15€
Punajuuri-vuohenjuustopihviä ja yrttilinssejä (L, G)15€
Edellä mainittuihin lounasannoksiin sisältyy ruokajuomana vesi, alkuun pieni ranskalainen tomaattisalaatti sekä Amanden patonkia.
LOUNASMENU
Kurpitsakeittoa (L, G)
***
Päivän pääruoka
***
Amanden paahtovanukasta (L, G)
29€

 

Käyttämiemme lihojen alkuperämaat

Nauta: Suomi/Australia

Ankka: Ranska


(L) = laktoositon

(G) = gluteeniton

(pG) = pyydettäessä gluteeniton

Lisätietoja annoksista ja niiden sisältämistä allergeeneista saatte henkilökunnalta.